Nagelstyling
Prachtige nagels voor elke gelegenheid.

Nagelstyling

Vier jaar geleden heb ik mijn diploma allround nagelstyling behaald en heb ervoor gekozen om met de top producten van Mistero Milano te gaan werken. Ik heb al veel merkgerichte trainingen gevolgd en zal dit ook blijven doen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken. Je krijgt dan ook altijd een garantie op de nagels en een prima service.
Met een gellak bent je wekenlang verzekerd van een prachtige hoogglans en het geeft de natuurlijke nagels een mooie versteviging zodat ze niet meer inscheuren.
Er is een zeer ruime keuze in kleuren!
Als een gellak nog niet voldoende versteviging biedt kunnen we voor een overlay met gel kiezen. Deze wordt dan ook met een gellak afgewerkt.

Als je de eerste keer komt wordt dus ook altijd naar de conditie van de natuurlijke nagels gekeken, zodat we de best mogelijke oplossing voor je kunnen bieden. En wil je een verlenging van de natuurlijke nagels? Dat kan natuurlijk ook. We corrigeren en verlengen de nagels met sjablonen en gel.

Voor een echte verwenbehandeling van je handen en nagels bieden we een luxe manicure. Na een melkbadje, scrub, masker en handmassage voelen de handen weer als nieuw. Deze behandeling kan natuurlijk aangevuld worden met een nagellak of gellak.

Ik heb ook een uitgebreide training gehad in de combi-manicure. Met behulp van een electrische vijl worden de nagelriemen netjes bijgewerkt. Na deze behandeling kan de gellak nog dichter op je nagelriemen gezet worden waardoor je minder snel last hebt van uitgroei.

Behandeling

Voor alle wensen of problemen op het gebied van nagels kan ik je een goed advies geven. Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Een greep uit het aanbod van behandelingen:

  • Verlenging van de nagels met gel, ook voor nagelbijters
  • Overlay over de natuurlijke nagel met gel
  • Nailart in verschillende soorten
  • French manicure
  • Gellak behandeling op hand- en of teennagels 
  • Manicure
  • Cosmetische voetbehandeling 

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken of persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact met mij op.

Afspraak maken