In de salon worden een aantal massages aangeboden. Een massage kan bijdragen aan een goede balans in lichaam en geest. Een volledige ontspanningsmassage maakt gespannen spieren weer soepel en het bevordert de bloedsomloop zodat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt versterkt. Klachten die ontstaan zijn door spanning zoals hoofdpijn en rug- en nekklachten kunnen door een massage verlicht worden. Maar op de eerste plaats is het gewoon heerlijk om een massage te ervaren!

Voor een massage dien je een afspraak te maken zodat ik je alle tijd en aandacht kan geven. Als je komt staat er een lekker kopje koffie of thee klaar. Iedere massage begint met een kort intake gesprek, ondertussen krijg je een lekker warm en bruisend voetbad. Daarna neem je plaats op de behandeltafel, die ik in de winter kan verwarmen. Tijdens de massages zorg ik voor een rustgevende sfeer en gepaste muziek. Na de massage kun je onder het genot van een drankje even rustig bijkomen.

De volgende massages zijn te boeken:

Wellness massage

Een beetje spanning heeft iedereen in zijn leven, dat hoort er gewoon bij. Maar om je lekker te blijven voelen is het belangrijk dat je spanning en ontspanning in balans houdt. Massage kan je hierbij helpen. Een massage kan er toe bijdragen de klachten die ontstaan zijn in een periode van stress te verminderen. Het ontspant je spieren, je bloedsomloop wordt geactiveerd en je stofwisseling wordt verbeterd. Maar op de eerste plaats is het gewoon heerlijk om een massage te ervaren. Bij de wellness massage wordt de hele achterzijde van je lichaam gemasseerd. Duur van deze massage, inclusief intake en een drankje na afloop, ongeveer 1 uur.

Hot stone massage

Bij een hot stone massage zijn warme stenen een verlengstuk van mijn handen. De basaltstenen worden eerst opgewarmd, waarna ze op het lichaam worden gelegd, zodat ze de warmte kunnen afgeven. Vervolgens ga ik, na het aanbrengen van olie, met de warme stenen masseren. Door de warmte dringt deze massage dieper door in de spieren. Een hot stone massage werkt ontspannend, het verhoogt de stofwisseling, en het maakt de spieren soepeler. Duur van de massage, inclusief intake en na afloop een drankje, ongeveer 1 uur.

VLUU L110, M110  / Samsung L110, M110