Nagelstyling

Vier jaar geleden heb ik mijn diploma allround nagelstyling behaald en heb ervoor gekozen om met de top producten van Mistero Milano te gaan werken. Ik heb al veel merkgerichte trainingen gevolgd en zal dit ook blijven doen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken. U krijgt dan ook altijd een garantie op de nagels en een prima service. Met een gellak bent u wekenlang verzekerd van een prachtige hoogglans en het geeft de natuurlijke nagels een mooie versteviging. Als een gellak nog niet voldoende versteviging biedt kunnen we voor een overlay met gel kiezen. Deze wordt dan ook met een gellak afgewerkt. Als u de eerste keer komt wordt dus ook altijd naar de conditie van de natuurlijke nagels gekeken, zodat we de best mogelijke oplossing voor u kunnen bieden. En wilt u een verlenging van de natuurlijke nagels? Dat kan natuurlijk ook. We corrigeren en verlengen de nagels met sjablonen en gel.

Voor een echte verwenbehandeling van uw handen en nagels bieden we een luxe manicure. Na een melkbadje, scrub, masker en handmassage voelen de handen weer als nieuw. Deze behandeling kan natuurlijk aangevuld worden met een nagellak of gellak.

Sinds kort is er een nieuw innovatief product op de markt genaamd IBX. Een tweedelig systeem dat IN de nagelplaat gebracht wordt dmv warmte.  Het versterkt de natuurlijke nagels en kan beschadigingen herstellen. IBX is ook heel geschikt voor o.a kapsters, heren, nagelbijters, klanten die veel met de handen in het water zitten en voor klanten die vanwege hun werk geen kunstproduct op de nagels mogen dragen.

IBX kan ook onder een soak off gellak aangebracht worden.

 

 

Voor alle wensen of problemen op het gebied van nagels kan ik je een goed advies geven. Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Een greep uit het aanbod van behandelingen

  • Verlenging van de nagels met gel, ook voor nagelbijters
  • Overlay over de natuurlijke nagel met gel
  • Nailart in verschillende soorten
  • French manicure
  • Gellak behandeling op hand- en of teennagels (nagelversteviging naturel of color)
  • Manicure
  • Cosmetische voetbehandeling (nagelverzorging, scrub, voetmassage en evt. teennagels lakken)